Pfister weegbrugsysteem bij Treurenburg

Het nieuwe afvalbrengstation Treurenburg in ’s-Hertogenbosch kent twee hoofdstromen afval, aangeleverd via 2 gescheiden secties:

- een sectie, het Milieustation, is ingericht voor de aanlevering van afval door particulieren

- terwijl een tweede sectie, het zogenaamde Overlaadstation speciaal bestemd is voor aanlevering van

  afval door bedrijven 

- zowel in het Milieustation als in het Overlaadstation kan ook Klein Chemisch Afval worden aangeleverd waarvoor in beide secties een z.g. KCA-depot is ingericht 

Binnen het Milieustation (particulieren) zijn er twee mogelijk-heden voor aflevering van afval. De eerste mogelijkheid is het gratis aanleveren van afval (voornamelijk snoeihout). Deze aanlevering wordt niet gewogen. Al het resterende afval dient eerst gewogen te worden waarvoor de “betaalde route” wordt gevolgd. Voor afval aangeleverd door bedrijven zijn er bij de ingang van het Overlaadstation twee weegbruggen geïnstalleerd, een voor inkomend verkeer en een voor uitgaand verkeer. Alle weegbruggen zijn voorzien van het WinWeigh programma dat via het locale netwerk gekoppeld is aan een bovenliggend computersysteem bestemd voor administratieve en statistische verwerking van alle weeggegevens en voor verdere operationele besluitvorming. De afloop van alle wegingen en de aansturing van de randapparatuur (slagbomen) geschiedt vanuit WinWeigh.

 


Bekijk de foto'sMeer weten over dit project?


Neem contact met ons op of laat middels het onderstaande formulier weten wat we voor je kunnen doen.

Referentie producten


Verdiept - betonnen dek

De prefab betonnen weegbruggen van Pfister

WinWeigh-4

DD2050 / DD2060

BTM aan/afmeldzuilen

Verkeerslichten

Slagbomen

Wij leveren robuuste industriƫle slagbomen

CPD-M digitale krachtopnemer