Agentschap Telecom let op handhaving van de Metrologiewet

25

jul

Het toezicht op de Metrologiewet (voorheen uitgevoerd door Verispect B.V.) is vanaf 1 januari 2016 ondergebracht bij Agentschap Telecom (Ministerie van Economische Zaken).

Hoewel de Metrologiewet zelf niet is aangepast, wordt de handhaving ervan wel verscherpt. Dit betekent voor u als weegbrug gebruiker, dat wij uw weegbrug na mogelijke reparatie en/of aanpassingen opnieuw moeten kalibreren.  Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar onderstaande leaflet.

Handhaving Metrologiewet ed. 1.2.pdf

 

 

Onderhoudscontract

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om u attent te maken op de mogelijkheid om onvoorziene kosten te voorkomen/beperken door het afsluiten van een preventief onderhoudscontract. Pfister Weegtechniek B.V. biedt u daarvoor diverse mogelijkheden. Door jaarlijks preventief onderhoud uit te voeren wordt de levensduur van uw weegsysteem verlengd en de bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid in stand gehouden, waarmee de kosten van het in gebruik houden beheersbaar blijven. Daarnaast neemt de kans af dat reparaties plotseling uitgevoerd dienen te worden. U kunt ook besluiten om de weegbrug periodiek te laten kalibreren, waarbij u ook een nieuw certificaat ontvangt als bewijs van een correct functionerende weegbrug. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact


Kunnen we u ergens mee van dienst zijn? Neem contact met ons op!