Meer info over DD2050HS sturing

8

mrt

Moderne en veelzijdige sturing voor bunkerwegers

Met de DD2050HS heeft Pfister Weegtechniek B.V. een unieke en uiterst moderne sturing geïntroduceerd voor automatische, totaliserende bunkerwegers in op- en overslagbedrijven van bulkgoederen.  Maar de DD2050HS verzorgt niet alleen de besturing van de bunkerweger. Deze nieuwe sturing kan ook probleemloos geïntegreerd worden in het centrale besturings- en gegevensverwerking systeem d..m..v. de CenterPoint applicatie. De functionaliteit van een of meerdere DD2050HS sturingen wordt dan gedupliceerd in het centrale systeem waardoor via elke standaard internet browser toegang verkregen kan worden tot een (of meerdere) geselecteerde DD2050HS t.b.v. planning, besturing, monitoring en rapportage van de betreffende bunkerweger(s).

De DD2050HS wordt als standaard geleverd in een IP65 roestvast stalen behuizing met 12” kleuren display en touch screen voor de bediening- en display functies. Deze nieuwe sturing is uitermate geschikt voor de ombouw van bestaande bunkerwegers met een traditionele sturing en/of voor automatisering/centralisering van de bediening van meerdere bunkerwegers in bijvoorbeeld een silo waarbij u op afstand onder andere d.m.v. van uw mobiele telefoon het proces kunt monitoren.

De DD2050HS is goedgekeurd volgens de bepalingen van OIML R76, EN 45501en de Welmec richtlijnen.

Voor meer informatie kunt u hier kiezen uit een video  opname van de ombouw van een aantal bunkerwegers en/of het downloaden van een PDF brochure  met meer details over de DD2050HS. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van onze medewerkers om uitvoering van gedachten te wisselen over een passende aanbieding voor uw toepassing.

Contact


Kunnen we u ergens mee van dienst zijn? Neem contact met ons op!