eigen weegbrug voor pluimveebedrijf

17

apr

bezoek ons op open dag

Mts. De Jong uit Ried heeft ook een nieuwe weegbrug van Pfister Weegtechniek B.V. gekozen voor de uitbreiding van haar activiteiten. Een groot aantal pluimveehouders hebben reeds eerder dezelfde keuze gemaakt om in een eigen weegbrug te investeren o.a.

  • Om zelf de bruto en tarra gewichten van geladen vrachtwagens te kunnen vaststellen zodat het exacte netto gewicht bekend is;

  • Om zelf de af te voeren hoeveelheid mest te kunnen wegen;
  • Voor het controleren van de hoeveelheid aangeleverd voer;
  • Omdat er zodoende geen sprake meer is van wachttijden, reistijden en extra weegloon in het geval van extern wegen;
  • Om precies  te weten wat er weg gaat en wat er binnen komt;
  • Omdat er geen discussie meer is met het slachthuis over de gewogen gewichten;

Dat waren onder meer redenen voor Freek Jukema (Sexbierum), Rein Swart (Warms), Jan Groenwold (Bunne), John Lohues (Sibculo), Johan Stoop (Raamsdonk), Martijn Salomons (Bergentheim), Erik Schuur (2e Exloëmond), Marc  ten Velde (Alteveer), Herwin de Bruijn (Achtmaal), Albert Buitink (Lunteren), Klaas Haanstra (Nieuw Weerdinge), Folkert Twijnstra (It Heidenskip), Jarig Boersma (Weidum), Arian Oostvogels (Achtmaal) en vele anderen om in een eigen weegbrug te investeren. Bij een aantal bedrijven mochten wij aanwezig zijn op de Open Dag om met bezoekers van gedachten te wisselen over de mogelijkheden van een eigen weegbrug. Ook bij Mts. De Jong zullen wij aanwezig zijn op de Open Dag van 11 mei a.s.

Indien u meer wilt weten over weegbruggen, kom dan naar de open dag of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om u uitvoerig over weegbruggen te informeren.

 

Contact


Kunnen we u ergens mee van dienst zijn? Neem contact met ons op!