Vacature Developer M/V, Oosterhout

Een functie die in het teken staat van het doorontwikkelen van jezelf en onze oplossingen

Opleidingsniveau: HBO denk -en werk niveau
Uren per week: 40
In dienst bij: Pointware Automatisering B.V.


Pfister Weegtechniek is volop in beweging, we groeien flink en maken organisatorisch een sterke fase door. Dit doen wij onder andere met onze softwarepartner Pointware Automatisering B.V., ons partnership is zo sterk dat Pointware Automatisering bij ons in het net verbouwde pand zit. Samen zorgen we ervoor dat jij onze software systemen leert kennen zodat jij de stappen gaat zetten in jouw carrière. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en ben je op zoek naar een dynamische en professionele omgeving binnen een geweldig team? Dan pas je waarschijnlijk goed bij ons, lees snel verder.

Wat ga je doen als Developer bij Pointware Automatisering?

 • Tijdens het inwerktraject word je goed begeleid door onze ervaren collega’s, zij leren je alles over onze software producten en de kneepjes van het vak
 • Je bent veel aan het ontwikkelen; zowel nieuwe projecten, apps en API integraties met systemen van derden voor een nieuwe klant, en aan cloud producten of aanpassingen op bestaande installaties. 
 • Je hebt contact met klanten om te achterhalen welke oplossing het beste past bij de procesvragen die zij hebben
 • Bijdragen aan ontwikkeling van onze software systemen door testen en signaleren van verbeterpunten.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag van jou eruit?
Een Developer werkt vanuit het kantoorpand in Oosterhout. Je start de dag met de werkzaamheden die voor die dag zijn ingepland door jou of in overleg met je collega's. Je werkzaamheden zijn divers, je kan een aantal dagen bezig zijn met hetzelfde project voor een nieuwe of bestaande klant, of je hebt verschillende kleinere werkzaamheden staan voor bijvoorbeeld bestaande installaties. Kom je er niet uit of heb je hulp nodig dan staan onze collega's klaar om te helpen. Je hebt bij de klant contact met weegbrugoperators, en met IT managers, heel divers dus! Wil je meer lezen, zie “Collega’s Vertellen” op deze website.

Wie zijn wij?
Wij zijn de Nederlandse marktleider in de industriële weegtechniek. Dit hebben we bereikt door onze klanten altijd centraal te stellen en door hoogwaardige componenten te koppelen met onze eigen software, zo leveren wij snel en met zeer hoge kwaliteit. Op deze prestatie zijn wij heel trots, dat is zelfs door ons niet in gewicht uit te drukken! Presteren op dit hoge niveau kan alleen als je goed samenwerkt, daar zorgen wij voor met een prettige en informele werksfeer.

Bij Pointware werk je samen met 4 andere ontwikkelaars aan het verzorgen van nieuwe maatwerk projecten, apps, koppelingen tussen onze software producten en die van onze klanten, cloud producten of aanpassingen op bestaande installaties. 

Pfister is een familiebedrijf met een hecht team van 25 medewerkers waarin iedereen een essentieel onderdeel is in het behalen van succes. Wij zijn onderdeel van de Bilanciai International Group. Dit is Europa's grootste producent van industriële weegapparatuur. Wij leveren innovatieve en kwalitatief hoogwaardige weegoplossingen, zoals weegbruggen, moderne apparatuur en (Cloud) software. Ook 25 jaar na de oprichting is dit waar wij naar streven en dit vertaalt zich ook naar onze missie: Om iedereen, van traditionele boer tot innovatieve multinational, de juiste weegoplossingen te leveren en te onderhouden. Dit doen we door middel van de juiste hard- en software die onze partners ontwikkelen. Waarin wij als Pfister altijd het centrale aanspreekpunt zullen zijn.

Wie ben jij?

 • Goede kennis van JavaScript, iQuery, HTML(5), CSS, SCSS, SQL, Bootstrap, SOAP/REST API
 • Inzicht, vakkennis, creativiteit en daadkracht om aanpassingen te realiseren
 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Affiniteit met hardware sturing is een pré
 • Beheersing van Engelse taal is een pré


Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van vooropleiding en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, en een goede pensioenregeling.
 • Om marktleider te blijven investeren wij graag in jouw kennis en kunde.
 • Minimaal 1x per kwartaal een activiteit met het personeel, en 1x per jaar een weekendje weg met het hele bedrijf inclusief partner en kinderen


Wil jij solliciteren?
Biedt deze vacature voor Developer bij Pointware Automatisering de uitdagingen waar jij naar op zoek bent? Neem dan direct contact met ons op!

Patricia van Leijsen
hr@pfisterweegtechniek.nl
0162-430450

Wij stellen het op prijs als bedrijven/ bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun CV’s of diensten aan te bieden. CV’s die ongevraagd worden aangeboden zien wij als een directe en persoonlijke sollicitatie, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig