De grootste leverancier van weegbruggen

Pfister Weegtechniek B.V. werd in 1996 opgericht als dochteronderneming van de wereldbekende Duitse weegwerktuigen firma Pfister (opgericht in 1894) met als belangrijkste activiteit innovatieve en kwalitatief hoogwaardige weegbruggen met de modernste aanwijsapparatuur aan te bieden in de Benelux.

Sinds 2002 maakt Pfister deel uit van de Bilanciai Group, een van 's werelds grootste leveranciers van  industriële weegapparatuur. In korte tijd is Pfister uitgegroeid tot marktleider in de Benelux voor weegbruggen inclusief de uitvoering van het civiele werk meestal in de vorm van prefab modules. Veel van de geleverde weegbruggen zijn voorzien van een van de in eigen beheer ontwikkelde WinWeigh software pakketten voor een compleet weegbrug management systeem.

Gecertificeerde onderneming 

Als ISO 9001 en VCA* gecertificeerde onderneming heeft Pfister ook goedkeuring verkregen van het NMi om kalibratie van weegsystemen te verzorgen, waarvoor het beschikt over een volledig uitgeruste en hoog gekwalificeerde montage- en service dienst. Door de unieke service faciliteiten kan Pfister aan al uw specifieke wensen tegemoet komen, variërend van een standaard preventief onderhoudscontract tot een op maat gesneden contract met service op afroep, waar nodig 24 uur/dag en 7 dagen/week, inclusief de inzet van een professionele helpdesk voor service en ondersteuning via telefoon en modem.