De "Bilanciai" Groep

De "Bilanciai" Groep werd in 1999 geïntroduceerd met als doel een meer herkenbaar en uniform imago te vestigen in een aantal belangrijke markten.

Het merk van de groep en van elke daartoe behorende onderneming staan garant voor kwaliteit in de diverse weegsegmenten: van industriële weegsystemen tot precisie en laboratorium weegschalen. De "Bilanciai" Groep kent een belangrijke filosofie: voortdurende en geïntegreerde ontwikkeling van componenten, systemen en diensten om aan de individuele wensen van haar klanten tegemoet te kunnen komen. Tot de Bilanciai Groep behoren:

ARISERVIS SPANJE

Het Spaanse ARISERVIS is een zeer bekende weegwerktuigenfabriek met grote ervaring. Kwaliteit en technologische ontwikkeling staan hoog in het vaandel geschreven. ARISERVIS is een van de grotere spelers op de Spaanse weegbruggenmarkt.

BILANCIAI PESAGE  FRANKRIJK

Geheel in overeenstemming met haar marketing strategie, is Soc. Coop. Bilanciai al geruime tijd in Frankrijk aanwezig. Onder de naam "Bilanciai Pesage" worden de verkoop- en serviceactiviteiten verzorgd van het omvangrijke productenprogramma van Soc. Coop. Bilanciai.

B-TEK U.S.A.

 B-TEK Scales, LLC is een erkend productiebedrijf van voertuig- en wagon weegbruggen en van andere industriële weegsystemen voor de Amerikaanse markt. Mede door innovatieve productiemethodes kan B-TEK Scales hoogwaardige apparatuur aanbieden tegen gunstige voorwaarden. De producten worden verkocht, geïnstalleerd en onderhouden door een uitgebreid netwerk van zeer ervaren dealers in Noord Amerika.   

CACHAPUZ  PORTUGAL

In Portugal is Cachapuz de pionier op het gebied van ontwikkeling en productie van industriële weegapparatuur inclusief de benodigde software paketten. Cachapuz is in deze sector de duidelijke marktleider en de logische nummer 1 voor veel ondernemingen bij hun keuze voor nieuwe weegbrugsystemen of voor de modernisering van bestaande apparatuur.

 PFISTER WAAGEN BILANCIAI  DUITSLAND

Pfister Waagen Bilanciai GmbH is een van de oudste en bekendste  weegwerktuigenfabrieken in Duitsland. Zij biedt haar klanten innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor bijna elk weegprobleem onder het motto "nauwkeurigheid van start tot finish".

PFISTER WEEGTECHNIEK  NEDERLAND

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de inhoud van deze website.

PFISTER WEEGTECHNIEK BELGIE

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de inhoud van deze website.

WEIGHTRON ENGELAND

Weightron Bilanciai is in Engeland een belangrijke leverancier van industriële weegapparatuur zoals weegbruggen, plateau weegschalen, mobiele weegsystemen, afvulsystemen en besturingen voor procesautomatisering. De onderneming - sinds 12 jaar gevestigd in Chesterfield - is er trots op deel te kunnen uitmaken van de Bilanciai Groep die alom beschouwd wordt als een van de meest succesvolle Europese ondernemingen op het gebied van weegapparatuur. De structuur en de zakelijke instelling maken het mogelijk voor de individuele groepsleden om hun eigen identiteit te behouden maar tegelijkertijd de voordelen te kunnen benutten van een grote groep. 

SOC. COOP. BILANCIAI CAMPOGALLIANO ITALIE

Met 250 medewerkers biedt Soc. Cooperativa Bilanciai haar klanten een uitgebreid programma van moderne weegapparatuur en diensten zoals installatie, kalibratie en preventief onderhoud. De onderneming ontwikkelt en produceert niet alleen hoogwaardige componenten voor weegsystemen zoals krachtopnemers, gewichtsindicatoren en weegterminals, maar ook complete weegapparatuur variërend van eenvoudige plateau weegschalen tot complete weegbrugsystemen voor voertuigen en wagons.