Over Pfister Weegtechniek

Tevreden klanten met gemotiveerde medewerkers, dat is ons doel!
Wij geven aandacht aan het werk dat je doet. Aan wat je meemaakt tijdens je werk en waar je tegenaan loopt. Bij Pfister bespreek je open wat je wilt leren en waarin jij je wilt ontwikkelen. Op deze wijze zijn wij er iedere dag voor jou. We motiveren je het beste uit jezelf te halen én om je werk zo succesvol mogelijk uit te voeren. Zo groei je, zo geniet je volop van het leven en van je werk. Iedere dag opnieuw zetten we ons samen in voor onze klanten. Daarbij heeft iedereen een cruciale rol om onze positie van marktleider vast te houden.
 
Groei jij mee met Pfister Weegtechniek?
Groei staat bij ons centraal. Dat zeggen we niet alleen; dat brengen we ook in praktijk. Wat dat betekent? Dat jij je kan blijven ontwikkelen doordat wij altijd innovatieve technieken toevoegen aan onze producten en diensten. Jij kan hier blijven leren van en mét collega’s en zo blijf je groeien. Met onze aandacht voor jouw ontwikkeling draag je als vanzelf bij aan groei van je collega’s en die van de Pfister Weegtechniek.
 
Meer dan een baan.
Jij zoekt leuk werk maar bovenal een uitdagende baan. Regelmatig een gesprek en persoonlijke aandacht en goede begeleiding. Wij luisteren naar elkaar omdat wij weten dat gemotiveerde mensen het échte verschil maken. Een goed salaris is vanzelfsprekend en alle secundaire zaken regelen wij ook voor je, denk aan; Vakantiegeld, 25 vakantiedagen, tijd voor tijd, pensioen, geen wachtdagen bij ziek zijn, extra vakantiedagen bij geen ziektedagen. Kies zelf het type werk-bus en bepaal de indeling van de inrichting. Jij moet prettig werken om perfecte service te kunnen verlenen bij onze klanten.
 
Lekker Sfeertje!
Een prettige en gezellige werksfeer, weinig hiërarchie, maar veel aandacht voor elkaar. Samen lunchen en borreltje op vrijdag. Buiten het werk elk kwartaal activiteiten met elkaar ondernemen en sporten.

Goed bereikbaar
Aan de rand van Oosterhout (NB) vlakbij de snelweg en uitvalswegen, je bent hier zo en zet je auto of fiets op de parkeerplaats van ons pand.

Jouw ontwikkeling
Leer van je collega’s, want ons unieke product, onze eigen software zorgt ervoor dat je het meeste leert in en van de dagelijkse praktijk. Zie jij zelf mogelijkheden te werken aan je ontwikkeling? Dan regelen we dat voor je.

Werk en Privébalans
Bij hard werken hoort ook ontspanning, wij zijn gemiddeld 10,5 uur van huis, ongeacht je functie op het hoofdkantoor of op locatie bij de klant. Dit vinden wij voldoende. Overwerken is geen standaard en als het gebeurt verwerken we dat middels tijd voor tijd.

Werktijden en flexibiliteit
We pinnen je niet vast op je starttijd, het verkeer kan soms tegenzitten, net als je kinderen die naar de opvang of school moeten. Ontspan. Je weet dat je werk gedaan moet worden, daar vertrouwen wij op. Thuiswerken is ook mogelijk.

Onze voorwaarden
Wij zorgen goed voor je met een uitstekend salaris, vakantiegeld, 25 vakantiedagen, pensioen en Tijd voor Tijd of een uitzonderlijk Kerstpakket. We doen niet moeilijk als een investering in beschermingsmiddelen, producten of materialen zorgt voor betere arbeidsomstandigheden.