Veelgestelde vragen

Snel antwoord op uw vragen.

Gebruikers van weegapparatuur of anderszins geintereseerden stellen met enige regelmaat dezelfde vragen. Om u daarom beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een rubriek opgemaakt met een aantal van die vragen en uiteraard ook de antwoorden. 

Biedt Pfister Weegtechniek ook onderhoud aan weegbruggen van derden?

Ja, doordat Pfister meer dan 125 jaar ervaring heeft kunnen wij ook onderhoud bieden aan weegbruggen die geleverd zijn door andere partijen. Voor veel van deze weegbruggen hebben wij de meest gangbare onderdelen op voorraad, waardoor we u snel van dienst kunnen zijn.

Kan ik het beste kiezen voor een stalen of betonnen  weegbrug

De keuze voor een betonnen of stalen weegbrug is een belangrijke overweging bij het samenstellen van uw weegoplossing. Beide types hebben zo hun eigen voordelen gebaseerd op uw specifieke situatie. Daarom is het goed vooraf te overwegen welk type weegbrug beter is in uw situatie. Wilt u hierover meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Heeft Pfister Weegtechniek software om mijn weegproces te automatiseren

Ja, Pfister levert op verschillende niveaus software om uw weegproces te automatiseren. Lokaal kunt u uw weegsysteem bijvoorbeeld uitbreiden met ons software pakket WinWeigh. U kunt ook kiezen voor een Cloud oplossing via ons product CloudWeigh. Verder kunnen wij u ook DigitaalRijden bieden; dit is een Cloud oplossing waarmee uw papieren begeleidingsbrieven gedigitaliseerd worden. Al met al zijn er veel opties en mogelijkheden om uw bestaande weegproces te automatiseren. Onze adviseurs geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden op uw locatie.

Kan de chauffeur via de producten van Pfister Weegtechniek zelfstandig wegen

Ja, Pfister biedt verschillende uitbereidingen voor uw weegsysteem waardoor een chauffeur zelfstandig zijn weging kan uitvoeren. Als uitbreiding op onze software zult u als basis een zelfbedieningsterminal nodig hebben, waarop de chauffeur vooraf geconfigureerde gegevens invult. Dit kan uitgebreid worden met slagbomen en eventueel verkeerslichten die functioneren als op- en afrijd beveiliging. Hieraan kunnen kentekencamera’s toegevoegd worden waardoor de chauffeur zijn kenteken niet meer hoeft in te toetsen en de kans op fouten nog kleiner wordt.

Er zijn dus veel mogelijkheden om te zorgen dat een chauffeur op uw locatie zelfstandig kan wegen. Onze adviseurs geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden op uw locatie.

Kan een weegsysteem gekoppeld worden aan mijn huidige ERP / Boekhoudprogramma

Ja, er zijn verschillende manieren om onze weegsystemen met uw huidige software pakket te koppelen. Zowel de WinWeigh als CloudWeigh software is voorbereid om o.b.v. verschillende technieken een interface op te zetten (JSON, SOAP, OBDC, XML, CSV, etc). Wij lichten graag de best passende oplossing voor uw situatie toe. Mocht u vragen hebben dan verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze adviseurs.

Kunnen afvalstromen via de software van Pfister Weegtechniek automatisch gemeld worden bij het LMA

Indien u gebruikt maakt van WinWeigh of CloudWeigh kunt u middels de LMA module direct meldingen doen bij het LMA. Als uitbreiding is het ook mogelijk om uw papieren begeleidingsformulieren te digitaliseren middels onze “DigitaalRijden” softare.

Hoe kunt u ons het best bereiken voor technische vragen of ondersteuning

Heeft u een urgente vraag of heeft u per direct ondersteuning nodig, dan kunt u contact opnemen met onze service desk via telefoon nummer 0162-430450.

Voor technische vragen en ondersteuning zonder spoed kunt u ons het beste bereiken via ons email adres helpdesk@pfisterweegtechniek.nl.

 

Meer weten? Neem direct contact met ons op

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.