Over Pfister Weegtechniek

WEEGBRUGGEN - JE ZIET ZE WERKELIJK OVERAL!

Weegbruggen zijn het  belangrijkste werkterrein van Pfister,  al vanaf het moment dat onze Duitse moedermaatschappij in 1894 werd opgericht. Als gespecialiseerde onderneming biedt Pfister Weegtechniek B.V. haar klanten in de Benelux een complete weegoplossing;  van een standaard weegbrug met eenvoudige gewichtsuitlezing en de afdruk van een weegbon,  tot een volledig geïntegreerd systeem met meerdere weegbruggen, geautomatiseerd weegproces en geautomatiseerde gegevensverwerking.

Samen met onze partners ontwikkelen, leveren, installeren, kalibreren en onderhouden wij weegbruggen voor bijna alle toepassingen met als uitgangspunt de  volledige tevredenheid van de gebruiker.  Wij kunnen daarbij gebruik maken van  de meest moderne middelen en van de kwalitatief hoogwaardige weegcomponenten die binnen de eigen onderneming worden geproduceerd.  

Ook de inzet van de eigen WinWeigh en CloudWeigh software pakketten is daarbij een welkome en uiterst succesvolle aanvulling.  Maar wij stellen niet alleen hoge eisen aan de technische oplossingen voor uw weegbrugsysteem.

Pfister hecht ook grote waarde aan een voortdurende opleiding van haar medewerkers  waarbij  motivatie en teamvorming niet vergeten worden. Dit komt onder meer tot uiting in de ondersteuning  van  sportieve en culturele bedrijfsactiviteiten die zich ook uitstrekken  tot de maatschappelijke rol van Pfister in de regio. Natuurlijk blijven vooruitstrevende weegoplossingen onze belangrijkste activiteit zodat wij dan ook met trots durven zeggen: Pfister Weegtechniek is “uw innovatieve partner voor betrouwbare weegoplossingen met meer dan 125 jaar ervaring”