De grootste leverancier van weegbruggen

Pfister Weegtechniek B.V. werd in 1996 opgericht als  dochteronderneming van de wereldbekende Duitse weegwerktuigen firma Pfister (opgericht in 1894) met als belangrijkste activiteit innovatieve en kwalitatief hoogwaardige weegbruggen met de modernste aanwijsapparatuur aan te bieden in de Benelux. Nu, meer dan 25 jaar later is dat nog steeds waarnaar wij als firma streven en dit vertaalt zich ook naar onze missie en onze kernwaarden.

Onze missie

Om iedereen, van traditionele boer tot innovatieve multinational, de juiste weegoplossingen te leveren en te onderhouden. Dit doen we door middel van de juiste hard- en software, ontwikkeld door onze partners, waarin wij als Pfister Weegtechniek altijd het centrale aanspreekpunt zullen zijn.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar

Voor ons is het belangrijk dat de klant vanaf het eerste contact zeker weet dat Pfister Weegtechniek het juiste adres is voor zijn weegoplossing. Alle medewerkers beschikken over uitgebreide kennis en staan altijd klaar om u te adviseren over wat de beste oplossing is in uw situatie. Ook nadat uw weegoplossing succesvol geplaatst is staat betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel, zowel wat betreft de werking van uw weegbrug als op het gebied van de service en ondersteuning die wij achteraf leveren.

Innovatie

Bij Pfister Weegtechniek snappen we dat de markt in constante ontwikkeling is, en daarom zijn onze producten dat ook. De afgelopen jaren zijn wij van een bedrijf dat zich specialiseert in hardware producten, ontwikkeld naar een bedrijf dat zich specialiseert in totaal oplossingen die bestaan uit een unieke combinatie van hardware, lokale software en Cloud-software. Door deze unieke combinatie kunnen wij garanderen dat wij ook voor uw situatie, hoe complex deze ook is, de ideale weegoplossing kunnen leveren.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons op meerdere aspecten zeer belangrijk. Ten eerste is er de kwaliteit van de producten; deze worden namelijk aan hoge kwaliteitsstandaarden onderworpen. Mede hierdoor kunnen we als Pfister Weegtechniek zeggen dat wij trots zijn op de weegoplossingen die wij leveren. Ook is de kwaliteit van onze medewerkers voor ons belangrijk. Wij streven ernaar dat al onze medewerkers uitgebreide kennis hebben over ons bedrijf en ons productaanbod. Hierdoor kunnen wij klanten sneller helpen in het geval er advies of ondersteuning gewenst is.

Gecertificeerde onderneming

Als ISO 9001 en VCA* gecertificeerde onderneming heeft Pfister Weegtechniek ook goedkeuring verkregen van het NMi om kalibratie van weegsystemen te verzorgen, waarvoor het beschikt over een volledig uitgeruste en hoog gekwalificeerde montage- en service dienst. Door de unieke service faciliteiten kan Pfister Weegtechniek aan al uw specifieke wensen tegemoet komen, variërend van een standaard preventief onderhoudscontract tot een op maat gesneden contract met service op afroep, waar nodig 24 uur/dag en 7 dagen/week, inclusief de inzet van een professionele helpdesk voor service en ondersteuning via telefoon en modem.